Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met de ontvangen producten kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden op onze retourpagina. Na aanmelding nemen wij binnen 48 uur contact om het retourproces verder af te handelen. Verzendkosten van de retour zijn voor rekening van de koper. Na ontvangst van de producten zullen wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Bekijk hieronder de meer feitelijke opsomming van het retourbeleid:
  • Wij hanteren de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten zonder opgaaf van redenen kunt aangeven dat je het product wilt retourneren.
  • Het aanmelden van de retour kan via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@goodies-gadgets.com. Wij zullen dit dan ook per e-mail bevestigen.
  • Na aanmelding van je retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren. Het adres hiervoor is Tempelierstraat 6, 4261 DD Wijk en Aalburg.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument.
  • Na aanmelding en ontvangst van de retour zal het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden via dezelfde manier als de betaling die door de consument is gedaan.